пʼятниця, 24 червня 2016 р.

Про екологічні проблеми рідного краю учні Кам`янської школи №3 говорили англійською

Оздоровлюватися та вивчати англійську мову вирішили 15 осіб (учні 5-8 класів). Навчання іноземній мові поєднувалося з кращими виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком. Виховний процес у таборі організовувався за тематичними днями: «День знайомства», «Місце, де я живу», «Екологічні проблеми нашого краю», «Флора і фауна Камянщини», Без чого ми не можемо жити?», «Водна система нашого краю».
Учні мали змогу брати участь в ігрових програмах – подорожах, вікторинах, інтелектуальних марафонах, мовознавчих калейдоскопах, походами. Керівником мовного загону було призначено  вчителя англійської мови Гончаренко В. М.


Кожного ранку, перед сніданком, учні разом із Валентиною Михайлівною робили ранкову зарядку, розучували цікаві віршики, речівки.


Учитель української мови та літератури Чупак О. Й. та вчитель історії й географії Савченко О. Д. організували для дітей похід до історичного музею (екскурсія понад Тясмином) та на природу.Там учні мали змогу поглибити свої знання з іноземної не за допомогою картинок чи відео, а спілкуючись із природою.


Підсумком роботи мовного загону стала зйомка відеороликів, де учні виконують пісні англійською мовою. Цей матеріал може бути вдосконалений та претендує на участь у районному конкурсі «English Fest», що проходитиме восени цього року.

Немає коментарів:

Дописати коментар