понеділок, 26 червня 2017 р.

Літній мовний табір “Smart Kids” Кам`янської ЗОШ№1

Тематика англомовних занять - "Подорожуємо світом і популяризуємо рідний край".
Метою табору є оздоровлення та  розвиток  творчих, комунікативних навичок учнів початкових класів шляхом ознайомлення із звичаями та традиціями країн світу з використанням сучасних  інформаційно-комунікаційних  технологій.
Опираючись на свій педагогічний досвід та враховуючи вікові особливості учнів ми використовували  ігрові елементи  з метою залучення дітей до мовленнєвої діяльності. Використання ігор  створювало  дружню та невимушену атмосферу, що сприяло розвитку пізнавальної діяльності учнів та перетворило вивчення англійської мови в радісний, творчий, колективний процес.  Ігри стимулювали розвиток  творчих здібностей дітей.  У процесі гри ми намагались охопити різні види мовленнєвої діяльності
 ( слухання, говоріння, читання, письмо). Відчуваючи емоційне задоволення у процесі гри, учні досягали кращих результатів.
Рольові ігри допомогли реалізувати основний принцип комунікативної спрямованості навчання та стали ефективним засобом підвищення мотивації вивчення іноземної мови. 
У своїй роботі ми використовували пропозиції спільноти Microsoft Education: Virtual Field Trips, Skype Lessons, Skype Collaborations, Mystery Skype. Ми  проводили  відео тури, телекомунікаційні мости з мовними таборами області та школами різних країн  світу з використанням  Skype. Спілкуючись з іншими ми подорожували  світом і популяризували рідний край.


Гарячі новини про діяльність табору читайте у блозі Smart Kids http://kamsmartkids.blogspot.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар